Garen Recepten

Hoe spin je een Fractal Garen? Hoe verdeel je een lont op een slimme manier zodat je een leuk kleurverloop krijgt? Dat kan je leren door de Garen Recepten te volgen die Fairy TAIL schrijft. Hieronder de recepten die we nu al geschreven hebben.

Daarnaast hebben we ook nog Wol Verf Recepten, waar je leert hoe je lontwol kan verven met behulp van voedingskleurstoffen. Super Safe, kleurvast en makkelijk. Fractal Spinnen is een voorbeeld hiervan. Meer weten? Neem een kijkje op de pagina: Wol Verf Recepten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s