Unicorn HUGS te koop

Een HUG is een kunstwerk wat je kan dragen als een sieraad. Niet alleen is het schitterend, sprankelend, glitterend en prachtig mooi, een HUG is warm, zacht en kleurig. Een HUG is gemaakt speciaal voor de persoon die hem gaat dragen. En niemand anders.

Een HUG is een knuffel op afstand. Voor een bijzondere vrouw in je leven. Gemaakt met van de mooiste zachtste wol. Diervriendelijke wol. Milieuvriendelijke wol. En milieuvriendelijk geverfd. Met de hand gesponnen. Met de hand gehaakt.

Deze HUGS zoeken nog een huisje:

Elke HUG is gemaakt van de zachtste Europese mulesing-free wol, zijde en angelina (voor de glitter). Ze wegen ongeveer 250 gram. En zijn helemaal handgemaakt. Van het verven van de wol en zijde tot het spinnen van het garen, en het haken van de doek. De omslagdoeken zijn te dragen als omslagdoek, rokje en als sjaal. Dit heel veelzijdige kledingstuk blijft je leven lang goed. Zomer en winter is het je go to kledingstuk voor warmte en zachtheid. Wol is ademend, warm, isolerend, vuur en vuil afstotend, duurzaam en niet milieubelastend. Ook voor het maken van de doek is zo min mogelijk energie gebruikt. (het verven van de wol kost veel energie, meer lezen over onze milieuvriendelijke technieken>

Een al gemaakte HUG kost €300,00.

Zou je een Hug op maat willen, helemaal in jouw kleuren, dat kan ook. Ik neem commissies aan. Zie hier hoe je er één kan verkrijgen, ook zonder geld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s