Crystal Batt Collection

Het verhaal gaat zo: Sneeuwwitje heeft deze edelsteen garens ontwikkeld. Zoals je weet heeft Sneeuwwitje al leren spinnen van haar moeder. Ze heeft die vaardigheid verfijnt door in de leer te gaan bij RumpleStilskin (beter bekend als Repelsteeltje). Hij was degene die haar leerde om goud, zilver en zelfs parel te spinnen.

Toen ze klaar was met haar stage heeft ze een jaar rondgereisd, op een van deze reizen kwam ze maar liefst 7 mensen met dwerggroei tegen, dat is natuurlijk uitterst zeldzaam, zoveel in 1 keer te mogen ontmoeten. Ze leefden samen omdat de maatschappij te groot voor ze was. Hun huisje was precies goed voor ze. Ze werkten in een edelstenen mijn. Ze werkten elke dag heel hard en haalden de mooiste edelstenen naar huis om op te poetsen en verkopen. Dit bracht Sneeuwwitje op het idee om edelstenen te gaan spinnen.

Deze kunsten heeft ze doorgegeven aan de Fairy Godmother van Fairy TAIL. Super lief van haar. Bij deze geeft ze het door.

Art Batts uit de Crystal Yarn Collection

De volgende edelstenen batts bestaan al:

Labradoriet, Rhodochrosite, Tiger’s Eye, Lapis Lazuli, Fluorite en Amethyst:

Art Batts 4 Spinners

Als je ook edelstenen wil spinnen, dat kan. Welke je krijgt kan je beïnvloeden: ken je 1 van de bovenstaande edelstenen heel goed en vind je die mooi: vertel het me. Je lievelingskleur vertellen kan ook helpen. Ik kan ook je edelsteen proberen na te maken.

Over de Wol

Ohja, de edelstenen batts zijn gemaakt van: BFL, Merino, Zijde, Angelina. De wol is afkomstig uit Europa en mulesingfree geschoren. De wol is geverfd met voedingskleurstoffen. Met zo min mogelijk energie.

Voorbeelden van de Garens

Mocht je ook zo graag verrast worden door zo’n art batt van Snow White? Bestel hieronder:
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s