Spring SALE& lont van de maand

Ten eerste: de Lont van de Maand Februari heet:

Scent of Spring en is geverfd op Merino Bamboo blend, weegt 100 gram. En is heerlijk zacht. Super geïnspireerd was ik door krokussen die in de sneeuw naar boven kwamen piepen. Wat jij? Dat is toch te gek! Geen foto’s gemaakt daarvan. Maar wel in mijn hoofd. En toen verfde ik dus dit:

Deze week iets bijzonders: De onthulling van de lont van de maand. EN tegelijkertijd: SALE!

Kan niet beter he?

De afgelopen weken heb ik foto’s gemaakt en producten geupload. Ik heb voorbereidingen getroffen zodat ik weer sneller handgeverfde lontwol kan maken als er orders binnenkomen, en nog veel meer. Ohja: van ‘Scent of Spring’ is ook een recept geschreven.

Het is tijd vind ik, voor een SALE WEEK!

15% korting op…

ALLES

Ja echt waar. Op lidmaatschap van Fairies Finest Fiber Club, op alle lontwol, alle art batts en alle beads en buttons. OP alle kleding. Op al het lesmateriaal. En op alle ebooks. Het is tijd voor ruimte in mijn atelier. En ruimte in mijn hoofd.

En het weer is prachtig. Ik heb super veel zin om voor je te verven, kralen te maken, en pakjes rond te sturen met mijn bakfiets op weg naar drop off punt van DHL.

Dus:

Bestel snel wat je maar wil, en zelfs deze prachtige lont van de maand is nu met 15% korting.

De SALE geldt nog tot zondag 28 februari. Gebruik de code: Spring SALE bij het afrekenen.

Dan nog het volgende nieuws. Misschien niet zo leuk:

Voor al onze buitenlandse klanten geldt: woon je in de EU: dan kan je nog bij ons terecht. Maar voorlopig versturen wij geen fysieke producten meer naar buiten de EU. Dit vanwege de grote vraag lokaal. En omdat het versturen me stress oplevert. Daar heb ik geen zin meer in.

{ For all our international customers: we no longer ship physical items to countries outside of the EU. Sorry for all English, American and Canadian customers. We can’t live with the stress of unreliable postal services, the custom policies and the environmental impact it has to ship. It was too stressfull for me. BUT WE DO HAVE SOMETHING ELSE!

We have made a special edition of our Wool Dyeing Classes. We have made a special eBook: How to dye a Rainbow. It is up in the webshop and can be ordered now. Also with the discount of 15% using code: Spring SALE }Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s