Easy Rainbow

Dye it yourself

Deze makkelijke regenboog kan iedereen zelf verven, thuis in je keuken. Super veilig. En hartstikke leuk om te doen. Kinderen kunnen meedoen!

Resultaat:Nederlandstalig

Verven van wol is eigenlijk super makkelijk. Voor Nederlandstalige wol liefhebbers bestaan er al een flink aantal educatieve producten in de webshop. Zoals ‘Wol Verven voor BeginnerseCourse en eBook, Recepten en natuurlijk privéles. In de toekomst gaan we ook weer workshops geven.

Wol Verven voor Beginners

Dit korte eBook bevat alle informatie die je nodig hebt om met wol verven te beginnen. Bijgevoegd zitten ook nog 2 eCourse lessen. Een eBook bevat naast geschreven tekst ook links naar werkende video’s. Een eBook is dus veel meer dan een boek. Het eBook kan worden aangevuld met een aantal recepten. Deze Wol Verf Recepten beschrijven de exacte methode die is gebruikt voor een aantal van de lonten van de maand.

Unicorn Rainbow Flow – Easy Peasy

Dit makkelijke recept is het eerste recept waar je verder niets voor hoeft aan te schaffen. Het is als pakket te bestellen in de webshop. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om zelf een lont te verven in de kleuren van de regenboog: Lontwol, Kleurstof en Recept!

Recepten

Ook zijn de Wol Verf Recepten los te koop in de webshop.


Facebook groep

Wil je nog even wachten met het doen van een aankoop maar wel alvast in de stemming komen voor wol verven?

We hebben sinds kort een nieuwe Facebook Groep:

Wol Verven – Fairy TAIL Style,

join! Gezellig!Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s