Joure 2021

Afgelopen zaterdag 25 september 2021 werd de markt: Joure Wol Merke gehouden en wij deden daar aan mee!

Bij deze een impressie van onze stand, in woord en beeld!

Het was nog best moeilijk om een moment tussendoor te vinden waarop we konden fotograferen. Want het was al snel lekker druk. Niet vreselijk over de top, maar we hadden eigenlijk wel continue aanspraak en mensen bij de kraam. We waren ook nog eens veel te laat met opbouwen, omdat we gewoon echt best veel te laat waren.

We hadden ook beetje pech met de route, want van Oude Pekela moeten we langs Groningen stad rijden om in het mooie Friese Joure aan te komen. En in Groningen hadden ze net besloten om onze oprit maar dicht te gooien om aan de weg te werken. Poeh, wat een stress om op tijd te zijn! En nog tijd over te hebben om de kraam in te richten, en ook nog eens geen tijd om koffie te drinken!

Aaaargh!

Maar eenmaal in Joure aangekomen viel de stress van me af, iedereen was super lief en we kregen koffie en voelden ons super welkom. Bedankt Anita van Ajoure!

Volgend jaar doen we zeker weten weer mee! In mei worden de schapen geschoren, en zal ‘Joure onder de Wol 2022 worden gehouden. En wij willen dat echt niet missen!

Mooi he, die kraam? En dan waren we nog dingen vergeten, zoals een SPIEGEL! Best belangrijk als je ook oorbellen en kleding verkoopt! Zo is er altijd wel iets wat niet helemaal goed gaat. En dat hoort er ook bij. Niks erg! Maar wat ik vooral lastig vond was om weer onder de mensen te zijn, dat alleen al was toch best zwaar en ook heeeel erg leuk tegelijkertijd!

Het was eigenlijk super druk, we waren na Covid ook een beetje roestig in onder de mensen zijn, het was best zwaar om zoveel te praten en zoveel mensen te zien. Het kan zijn dat ik vergeten ben een visitekaartje te geven, of je gegevens te noteren. Mocht dat het geval zijn, vul dan het contactformulier in en we mailen je zo snel mogelijk!

Super bedankt voor alle mensen die zijn gekomen vanuit het hele land. Blijkbaar zijn veel mensen gekomen omdat ze Fairy TAIL al volgen op Facebook. Dat vond ik heel erg leuk. Ik heb ook veel nieuwe mensen ontmoet. En heel leuke collega’s leren kennen. Visitekaartjes zijn uitgewisseld en gezellige momenten gedeeld. Maar het liefst had ik nog meer tijd genomen om rond te lopen en iedereen te leren kennen! De volgende keer zal ik meer foto’s maken en ook van de andere kramen!

Nu ik dit schrijf zijn we nog niet uitgepakt, alle spullen zitten nog in de auto en in de aanhanger. Maar ik wilde toch even schrijven hoe het was geweest.

Heb je dit evenement gemist? Niks erg!

Klik hier om naar onze webshop te gaan waar we bijna al onze artikelen en lesmateriaal verkopen. En volg ons op Facebook om in de gaten te houden wanneer we weer ergens aanwezig zullen zijn. Heb je geen Facebook? Geen nood: Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Was je er ook, deze mooie dag? En wil je graag in contact komen met Marieke en of Ilja? Vul het contactformulier in en vermeld: Joure 2021. Super leuk!


2 gedachten over “Joure 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s