*Nieuwjaarsgroet 2022*

Vanwege familie omstandigheden ben ik een beetje afwezig geweest de afgelopen maand. We hadden twee sterfgevallen in onze familie, en daarnaast nog een flink aantal uitdagingen. Fairy TAIL is er voor iedereen die wol wil leren spinnen. Maar we zijn niet wollig. Dus zaken als kerstkaartjes maken, of met Oud en Nieuw iedereen gelukkig nieuwjaar wensen met een mooie afbeelding zijn me niet gelukt in 2021. We wensen iedereen uiteraard wel degelijk een prachtig Nieuwjaar!

En we hopen dat dit jaar creatief, gezond en liefdevol zal zijn. Voor Fairy TAIL zelf heb ik geen voornemens behalve de continue missie van Fairy TAIL zelf: Zoveel mogelijk mensen leren handwerken door te leren upcyclen van kleding, het spinnen en verwerken van diervriendelijke en milieuvriendelijke wol te verven, spinnen, breien, haken, weven, naaien en verwerken tot duurzame kleding.

Onze kleine bijdrage aan deze mooie wereld.

Dit jaar zal Fairy TAIL zich vast verder ontwikkelen. Maar ik heb verder geen idee hoe. Creatieve, kleurrijke, duurzame projecten staan in de wachtrij om te ontstaan en ontwikkelen en ik ben zelf heel erg enthousiast over de leuke, inspirerende en motiverende samenwerking met Bregje Verhoef van Studio Spintol.

Naar verwachting zullen er nog veel mooie gezamenlijke projecten ontstaan. Voor iedereen die heeft leren spinnen en wol verven in één van mijn groepen: dank je wel voor de gezelligheid, samenwerking, vriendschappelijkheid, begrip en positiviteit die je met je meebracht. Zonder jullie was er geen Spinnen voor Beginners – Fairy TAIL Fibers of Wol Verven – Fairy TAIL Style mogelijk.

Het is bijzonder om groepen te leiden waar zo weinig incidenten zijn, zoveel gezelligheid en zoveel aandacht voor elkaar. We hebben het niet alleen gehad over wol en spinnewielen, spintollen en wolverf. We hebben samen de dood van Jessica Hummel meegemaakt, en het grote gemis wat dat teweeg bracht afgelopen jaar. En ik ben jullie super dankbaar.

Vooruit kijkend naar de toekomst hoop ik op veel meer productieve, wholesome samenwerkingen met fiber artists, creatieve docenten, wollige ondernemers en nog veel meer interessante mensen die ons in de groepen gaan ondersteunen. We gaan het meemaken!

Welkom in 2022, laten we het een prachtig jaar maken!

GELUKKIG NIEUWJAAR IEDEREEN!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s